PROGRAMES DE FORMACIÓ

linea-lila

"La formació no és altra cosa que la transmissió del coneixement. I el coneixement s'adquireix amb l'experiència "

Dictyapharma confeccionem els projectes adaptats a les necessitats dels nostres clients, establint amb ells relacions de partner amb absoluta implicació en la seva situació i aportant solucions eficaces per aconseguir els resultats esperats. Dissenyem projectes de formació basats en el "learning by doing", amb un alt contingut pràctic, dirigit a que els participants treballin personalment en el desenvolupament d'habilitats tant comercials com directives per assegurar la transferència de l'aprenentatge al lloc de treball de tots i cadascun dels participants obtenint un alt nivell de desenvolupament competencial.

Els programes de Formació de Dictya Pharma:

· Formació comercial adaptada en cada moment a les necessitats dels nostres clients.

· Formació competencial amb l'objectiu de ressaltar i millorar la capacitació de comercials, directius i en general, dels recursos humans dels nostres clients.

Coaching

El coaching, ja sigui presencial o telefònic, mitjançant una metodologia estructurada, possibilita canvis en les persones augmentant el seu nivell de benestar, que asseguren a l'empresa:

· El desenvolupament potencial de les persones com a forma òptima de fer realitat els seus objectius empresarials

· Aconseguir que els directius i líders de la seva empresa puguin aplicar de forma immediata processos de coaching amb els seus equips per tal de generar millores substancials en el seu rendiment, motivació i implicació.

Servicios Dictyapharma

/
Copyright © 2020 Dictyapharma. Tots els drets reservats.